Lotul Olimpiei se va reuni luni


dsc_06775.jpgCampioni de toamnă a Ligii a IV-a Buzău, jucătorii Olimpiei Rm. Sărat se vor reuni luni, 19 ianuarie, la Stadionul „OLIMPIA” din localitate cu începere de la orele 10:00 în vederea reluării antrenamentelor pentru returul acestui sezon de campionat. 

Galben-albaștrii sunt nerăbdători să pășească pe terenul de fotbal și, deși sunt conștienți că urmează o perioadă grea de pregătire, afirmă la unison că vor „continua să fie la fel de muncitori, serioși și că pun suflet în tot ceea ce fac știind că la sfârșit vor culege roadele acestei munci depuse în speranța de a se bucura alături de suporteri de o accedere la baraj și, bineînțeles, de o promovare binemeritată în eșalonul superior al fotbalului românesc”.

Așa cum ne-au declarat, principalul Marius Tîrîlă, secundul Sorin Bodoc și antrenorul cu portarii Ionuț Popa, jucătorii vor beneficia în primele zile de antrenamente ușoare, practic o readaptare la efort, după care antrenamentele vor crește în intensitate după un program bine pus la punct și la finalul căruia se urmărește ca râmnicenii să fie pregătiți 100% pentru debutul returului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s