Olimpia Rm. Sărat, victorioasă în primul amical al iernii


DSC_0388După numai câteva zile de la reluarea antrenamentelor, Olimpia Rm. Sărat a început, joi, seria meciurilor de pregătire din această iarnă. Formația pregătită de Marius Tîrîlă a jucat împotriva unui adversar dificil, un adversar care, ca și râmnicenii, are un trecut bogat în eșaloanele superioare ale fotbalului românesc, Young Stars Panciu. 

Partida s-a desfășurat pe terenul vrâncenilor și a fost un bun prilej pentru banca tehnică a Olimpiei de a vedea nivelul la care se află jucătorii ce alcătuiesc lotul râmnicenilor după vacanța de iarnă. Așa cum au arătat și în turul acestui sezon, galben-albaștrii formează un lot puternic, omogen și valoros, iar meciul nu le-a pus probleme deosebite în afara condițiilor meteorologice, partida disputându-se pe o ceață foarte deasă. 

Ca și  la ultima confruntare dintre cele două formații, cea din etapa 23 a sezonului 2011-2012 a Ligii a III-a , disputată la Panciu, și de această dată meciul a fost unul în care râmnicenii au fost cei care au dictat ritmul partidei numai că, dacă în urmă cu câțiva ani au fost egalați pe final, de această dată au ieșit victorioși de pe teren datorită golului marcat de Claudiu Ionescu în mitanul secund.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s