Olimpia Rm. Sărat 0-2 Gloria Buzău … și râmnicenii simt că se poate, în ciuda scorului


DSC_0540Terenul „Victoria” din Rm. Sărat a fost, miercuri, gazda unui duel amical între campioana de toamnă a Ligii a IV-a Buzău, Olimpia Rm. Sărat, și echipa clasată pe poziția a patra din cadrul primei serii al celui de-al doilea eșalon fotbalistic românesc, Gloria Buzău.

Această partidă a fost a doua partidă amicală susținută de ambele formații în această iarnă, în primele meciuri test, Olimpia învingând (nr. 1-0) la Panciu în timp ce buzoienii au pierdut (nr. 1-2) partida contra celor de la Ștefănești. 

În ciuda unui teren greu, cei 22 de actori din teren au meritul de a se fi dăruit întru totul pentru ca această partidă să fie una intensă, cu ocazii de ambele părți. Nici că se putea altfel dacă stăm și analizăm componența loturilor celor două echipe, acolo unde se regăsesc jucători valoroși, experimentați și care joacă sau au jucat la nivel înalt, jucători cum ar fi Claudiu Ionescu, Clement Pălimaru, Sorin Bodoc, Iulian Dăniță, Scarlat Marian, Mugurel Dedu, Vasile Nicola, Marius Tigoianu și lista poate continua. Toate acestea s-au văzut în clasarea, atât a râmnicenilor cât și a buzoienilor, pe locuri meritorii la sfârșitul turului în eșaloanele din care fac parte. 

Chiar dacă rezultatul final a fost unul favorabil Gloriei, 2-0 datorită golurilor marcate de Burlacu (24) și Dedu (72), totuși, trebuie să recunoaștem și să ținem cont că râmnicenii au întâlnit o echipă clasată în partea superioară a clasamentului ligii secunde, o echipă care este și înainte cu pregătirea, Gloria fiind abia scoasă din perioada de pregătire fizică după primul cantonament de la Monteoru în timp ce galben-albaștrii urmează să aibă parte de un stagiu de pregătire.

La finalul partidei s-a putut observa faptul că a fost un test util pentru ambele echipe, principalul Olimpiei, Marius Tîrîlă, declarându-se mulțumit de evoluția jucătorilor săi, evoluție care indică faptul că echipa se află pe drumul cel bun, jucătorii sunt foarte preocupaţi și dornici să se pregătească, fiind  conştienţi că vor avea un retur solicitant, cu meciuri grele în campionat însă aceștia formează un grup bun, unit, iar atmosfera din sânul echipei este una excelentă și toată lumea este încrezătoare și optimistă că la final obiectivul va fi îndeplinit.

teren fotbal 1Olimpia Rm. Sărat a început partida în următoarea alcătuire: Toader – Tudoran, Ceaușel, Scarlat, Ghițulescu – Bodoc, Croitoru – Roman, Cl. Ionescu, Chiorpec, Nicola. Pe parcurs au mai intrat Jalbă, Cernea, Grăjdan, Chivu, Cîrjan, Andone, Măndoiu, Drăghici.

PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO A MECIULUI, CLICK AICI

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s