Olimpia, amical cu Pandurii Tg. Jiu maine la Severin


negruCampioana județului Buzău, Olimpia Rm. Sărat, proaspăt promovată în cel de-al treilea eșalon fotbalistic românesc, va disputa mâine, sâmbătă, cu începere de la orele 19:00, o partidă de verificare în compania formației de Liga 1, Pandurii Târgu Jiu. Această partidă s-a stabilit la invitația gorjenilor, invitație care onorează clubul râmnicean.

„Este o onoare pentru Olimpia, pentru Rm. Sărat, să disputăm acest meci de verificare cu una din formațiile puternice ale campionatului românesc, formație care este recunoscută pentru faptul că practică un fotbal plăcut ochiului. Acest lucru nu înseamnă decât că Olimpia Rm. Sărat este o echipă care este respectată nu numai local, în Buzău, ci și pe plan național.” – Marius Tîrîlă, antrenor Olimpia Rm. Sărat

Așadar, elevii pregătiți de principalul Marius Tîrîlă și de secunzii Sorin Bodoc și Ionuț Popa au revenit în forță pe harta fotbalului românesc, numele Olimpiei regăsindu-se pe buzele multor persoane importante din fotbalul românesc. Printre aceste persoane se regăsește și principalul Pandurilor, domnul Edward Iordănescu, care dorește ca în ultimul amical înainte de debutul în noua stagiune a Ligii I să întâlnească echipa râmniceană.

Partida se va juca cu începere de la orele 19:00 pe Stadionul „MUNICIPAL” din Severin, stadion unde, în noul sezon, Pandurii Tg. Jiu își vor disputa meciurile de pe teren propriu. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s