Olimpia Rm. Sărat va efectua un cantonament de o săptămână în localitatea prahoveană Breaza


lot grup jucatori 2 - CopieAu trecut deja 11 zile de la reunirea lotului Olimpiei Rm. Sărat, formație proaspăt revenită în Liga a III-a în urma câștigării campionatului Ligii a IV-a Buzău și după dubla manșă a barajului susținut împotriva campioanei Galațiului, Avîntul Valea Mărului câștigat cu scorul general de 7-1.

Cu numai aproximativ o lună rămasă până la startul sezonului 2015-2016, galben-albaștrii vor efectua timp de o săptămână, în perioada 1-7 august, un stagiu de pregătire în cocheta localitate din județul Prahova, Breaza, localitate ce se află în zona subcarpatică, pe o terasă situată la o înălțime de 50-60 m deasupra albiei râului Prahova și cu  o populație de 15.928 de locuitori.

Acest stagiu de pregătirea vizează pregătirea fizică a jucătorilor, disputarea unor meciuri de verificare în compania câtorva formații din județul Prahova, toate acestea în vederea pregătirii noului sezon al Ligii a III-a.

Oficialii clubului au perfectat deja 3 partide de verificare ce se vor disputa în această perioadă:

– duminică, 2 august, Olimpia – C.S. Păulești (locul 3 în stagiunea precedentă în Liga A Prahova);

– miercuri, 5 august, Olimpia – C.S. Blejoi (locul 2 în stagiunea precedentă în Liga A Prahova);

– sâmbătă, 8 august, Olimpia – Tricolorul Breaza (locul 7 în stagiunea precedentă în Liga A Prahova).

Referitor la lotul pe care râmnicenii îl vor deplasa în acest cantonament, acesta este unul numeros, valoros, din care fac parte jucători cu ștate vechi în primele trei eşaloane din România, precum Toader, Roman, Ceaușel, Bodoc, Ghițulescu, dar și fotbaliști care au activat și în primele două eșaloane din România printre care amintim pe Scarlat sau pe Nicola, jucători în jurul cărora se va construi și va crește viitorul fotbalului râmnicean datorită tinerilor aduși în sânul echipei chiar din „grădina” proprie.

Despre acest cantonament, Marius Tîrîlă a declarat că „vom încerca, pe parcursul celor 7 zile de cantonament, să ne pregătim din punct de vedere fizic, vom susține și 3 jocuri de verificare și încercăm ușor-ușor să stabilim un prim 11. Deocamdată, lotul pe care-l vom deplasa la Breaza acesta va fi, în proporție de 90%, cel cu care vom aborda noul sezon doar, și numai în cazul în care chiar vom avea nevoie, să mai aducem 1 maxim 2 jucători. Însă avem încredere că jucătorii ce alcătuiesc lotul actual, în special juniorii promovați la prima echipă, se vor descurca și poate nu va mai fi nevoie de acei 1-2 jucători.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s