La mulți ani, Sorin Bodoc !!!


Născut la 20 aprilie 1981, mijlocașul și, totodată, secundul Olimpiei Rm. Sărat își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

   Sorin Bodoc este, alături de câțiva alți jucători din lotul râmnicenilor, sinonim cu OLIMPIA RM. SĂRAT și cu tricoul galben-albastru. A purtat și poartă în continuare cu mândrie tricoul Olimpiei, aducând la rândul său mândrie acesteia și râmnicenilor.

   20 Aprilie este o zi de sărbătoare pentru toți iubitorii sportului și ai fotbalului râmnicean. Celebrăm o carieră și o personalitate de referință în performanța fotbalistică a urbei noastre– Sorin BODOC! Avem mereu nevoie de modele, de oameni care să ne inspire. Nu o dată, generații de tineri care s-au aflat la început de drum au privit către „Bodocel” ca spre un mentor pe care îl poți urma cu încredere și asta datorită palmaresului clădit în ani și ani de muncă. Râmnicenii rostesc cu mândrie numele Omului și Profesionistului Sorin Bodoc.

   Familia Olimpia îi dorește să fie mereu ca astăzi: un om plin de umor, modestie și optimism și să ne onoreze mai departe cu profesionalismul său pentru care îi suntem recunoscători! Datorită oamenilor precum Sorin Bodoc, Rm. Sărat este mai optimist și mai puternic!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s