Olimpia Rm. Sărat 1-0 Voința Lanurile, într-o nouă partidă amicală


 

     DSC_0591Olimpia Râmnicu Sărat a câștigat, scor 1-0, partida amicală disputată în această după-amiază (n.r. miercuri) în compania celor de la Voința Lanurile.

     Atacantul Ionuț Drăghici a marcat singurul gol al partidei în minutul 61 și galben-albaștrii continuă parcursul excelent în partidele de verificare disputate până acum în 2016. Râmnicenii au avut șansa de a deschide scorul încă din primul mitan însă, pe rând, Tudor Saim (5), care trage puțin peste, și Drăghici (43) al cărui șut de la 16 m îl găsește la post pe Sârbescu fac ca scorul pauzei să fie alb. De cealaltă parte, oaspeții au avut cele mei importante ocazii în primele 10 minute din prima repriză atunci când Andone îl încearcă cu două șuturi pe Toader fără succes însă, primul ducându-se mult peste transversală în timp ce al doilea este respins peste de goalkeeper-ul râmnicean.

     La numai 5 minute de la reluare, Olimpia ratează o nouă ocazie prin Bogdan Bălan care nu reușește să fructifice o minge centrată perfect în careu de Oprea Dănuț. După deschiderea scorului, Tîrîlă și compania au șansa de a majora rezultatul înscris pe tabelă însă același Drăghici ratează ținta, iar Marius Tîrîlă, odată lovește bara transversală și a doua oară scapă singur cu Sârbescu încercând să-l lobeze însă portarul celor de la Lanuri este la post.

     Această partidă a fost a patra disputată de Olimpia în această perioadă înaintea debutului returului Ligii a III-acare va avea loc pe 5 martie.

     Următoarea partidă amicală a Olimpiei va avea loc sâmbătă, 20 februarie, cu începere de la orele 11:00 atunci când vor întâlni la Brăila formația de ligă secundă Dacia Unirea din localitate.

PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO A MECIULUI, CLICK AICI

Lasă un comentariu