CSM Rm. Sărat a sunat adunarea


Joi după-amiază, stadionul Municipal „OLIMPIA” a găzduit primul antrenament al formației de Liga a III-a locale, CSM Rm. Sărat.

Sub comanda antrenorilor Marius Tîrîlă, Sorin Bodoc și Viorel Bodan, au răspuns prezent 24 de jucători pentru o primă mișcare în vederea pregătirii returului sezonului competițional 2018-2019, 3 jucători fiind învoiți.

Față de lotul cu care formația râmniceană a terminat turul, la acest prim antrenament au fost prezenți și 3 jucători noi, mijlocașii Marius Tigoianu și Cătălin Florea, respectiv atacantul Valentin Lungoci.

SÂMBĂTĂ PRIMUL AMICAL

În acest sfârșit de săptămână, jucătorii CSM-ului vor disputa și un prim test de verificare în compania formației de Liga a III-a, Seria a II-a, Victoria Traian. Partida va începe de la orele 12:00 și se va disputa la Rm. Sărat.

În ceea ce privește programul pregătirii, râmnicenii se vor pregăti la baza proprie până la mijlocul lunii februarie când vor efectua un cantonament montan la Sighișoara

Returul campionatului va debuta pe data de 3 martie atunci când CSM Rm. Sărat va primi vizita fostei divizionare secunde Știința Miroslava.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s